Gel pentru calmarea durerilor provocate de apariția dinților de lapte și a durerilor de gingii la bebeluși

Baby Orajel este un gel ce calmează durerile provocate de apariţia primilor dinţişori ale bebeluşilor. Nu conţine alcool (conţine doar un calmant benzocaină obținută pe cale naturală) şi se aplică pe gingia dureroasă! In Romania gasiti variantele Baby Orajel Twin Pack si Baby Orajel Naturals.

Cand copilasul tău dă semne că i-ar ieşi dinţii (pe la 5-6 luni ar trebui, deja, să te aştepţi), nu e cazul să te panichezi. Nici nu ai de ce, toţi copiii trec prin asta. Tot ce trebuie să faci este să observi cu atenţie simptomele bebeluşului, să i le raportezi medicului pediatru şi apoi să urmezi fidel instrucţiunile. Pe de altă parte, nu e de dorit nici să pui pe seama primilor dinţişori alte simptome, mai alarmante.

Ca regulă generală, când ai vreo suspiciune, e bine să-i faci o vizită medicului pediatru, pentru că orice mică problemă de sănătate a bebeluşului poate avea o evolutie imprevizibilă. Mai bine să pari o pisăloagă, decât să neglijezi o eventuală afecţiune a copilului tău! Ascultă-ţi instinctul matern şi vei şti ce e de făcut.

Se recomandă ca gelul Baby Orajel să nu se aplice de mai mult de 3-4 ori ziua şi de 2 ori noaptea.
Pentru aplicarea gelului Baby Orajel trebuie mai întâi spălate bine mâinile şi apoi se pune puţin gel (cât o gămălie de chibrit) pe buricul degetului sau un aplicator de bumbac şi se masează zona afectată de pe gingie cu probleme (acei muguraşi albi) ai bebeluşului.

Atentionări:  
* Nu utilizați acest produs în cazul în care copilul dumneavoastră a avut alergie la anestezice locale, cum ar fi procaină, butacaină, lidocaină, benzocaină sau alte substanțe ce se termină cu sufixul “caină“.
* Febra și congestia nazală nu sunt simptome de erupția dinților și pot indica prezența unei infecții. Nu folosiți aceste produse pentru a trata aceste două simptome. Dacă simptomele nu dispar consultați doctorul pediatru sau un doctor specialist.
* Opriți utilizarea produsului și de mergeți la un un dentist sau un medic pediatru dacă simptomele: gură inflamată, umflare, erupție cutanată, febră, iritație, durere, roșeață sau persistă mai mult de 7 zile sau se agravează.
* A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

* Noi vă sfătuim să vă consultaţi medicul pediatru înainte de folosirea acestor produse şi să nu le folosiţi pe o perioadă mai mare de 7 zile consecutiv.

* Puteţi să folosiţi Calgel sau Dentinox (produsele se găsesc în farmaciile din România) la un preţ de 35- 40 lei, ambele au ca substanţă activă lidocaină care este tot un analgezic local precum benzocaina.

Comenzi la 0745369612 sau 0766645701.Trimitem prin Fan Courier cu plata RAMBURS.

Transportul cu FanCurier în Bucureşti se ridică undeva în jurul sumei de 20 lei.

 

 Livrarea personală se face doar în Bucuresti la Piaţa Trapezului (staţia de metrou 1 Decembrie 1918)  (intersecţia dintre bulevardele Th Pallady şi 1 Decembrie 1918, ieşire spre autostrada Soarelui) între ore rezonabile (până la orele 22:00) sau dacă e urgenţă şi după această oră

HARTA AICI

 

 

Etichete: ,

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.